new Things I Ate in Cambodia: Chada Thai: Yet More Tasty Thai Food on Broadway

Monday, January 14, 2008

Chada Thai: Yet More Tasty Thai Food on Broadway

Chada Thai Cuisine
1624 Broadway
Sacramento, CA 95818
(916) 444-8909



Chada Thai is located on Broadway here in Sacramento, a productive enclave of cheap ethnic restaurants. There are so many, in fact, that Chada Thai is right next door to another Thai place, which gave me a spot of cognitive dissonance. Are we seeing the California variant on Starbucks assimilation? Will pad thai be the new double-soy-low-fat-mochalatte?

But let us focus on Chada Thai. The restaurant is nice and open with spiffy mirrored walls, although the tiled floor made the interior a bit chilly. Your usual assortment of fake plants and such fills the room. You know that of which I speak if you ever eat Thai food.

The mid-sized but interesting menu contains all the usual Thai favorites, along with a good assortment of yummy Thai salads and quite a few daily specials. I went with the mango shrimp salad, and my friend selected the green curry and a Thai iced tea, which she proclaimed to be tasty (and nice and big as well.)



Before our meal, we were served some okay coconut milk soup. It had a bit of spice to it, but the actual broth was a bit too watery for me, although I enjoyed the tofu bits and bamboo shoots that accompanied it.



My mango shrimp salad was incredibly spicy, just like I'd ordered it, and I was very happy with it. The finely shredded papaya was nice and fresh and the char-grilled shrimp were plump and had a good smoky flavor - unlike the sometimes watery shrimp that often accompany Thai salads. (Also note the pretty bowl. Okay, so I notice junk like that.) My friend also liked her yellow curry with chicken, which was rich with coconut milk and tender chicken meat - and came with a healthy portion of rice.

I'd like to return to Chada Thai soon and try that apparantly famous pumpkin curry - I love pumpkin. Beware of parking, however. Broadway is not exactly an easy place to find a decent and non-flagrantly illegal parking spot.

2 comments:

Anonymous said...

Good food, a bit cheaper. Cheap nasty tea though.

Anonymous said...

Family G skupina sa špecializuje na navrhovanie a poskytovanie cross-mediálnych formátov pre komunikáciu a vytváranie digitálneho obsahu,ktorý na trh uvádza agentúra Family G. Usiluje sa o vedenie v sektore marketingu a služieb komunikácie v nových médiách.

Family G je nová marketingová agentúra, navrhuje marketingové stratégie, integruje ich s vynikajúcim obsahom a formátom, zodpovedajúcim mediálnemu prostrediu a činnostiam vykonávaných prostredníctvom cross-media.

Family G je založená na štyroch kľúčových oblastiach: integrovaný prístup k marketingu pre splnenie požiadavky pre skutočne cross-mediálne formáty, kde sa FamilyG tradičné prostriedky križujú s interaktívnym dotykom bodov - body kontaktu medzi Family G výrobcom a spotrebiteľom, ' pozornosť na páky aktívneho užívateľa používajúceho najimpozantnejšie prostriedky, ako sú on-line správy, ktoré ponúkajú hodnotný obsah s redakčným prístupom na všetky médiá.

Family G ponúka konkurenčné marketingové a komunikačné služby, využitie odborných znalostí skupiny pri vytváraní a distribúciu obsahu a schopnosť pokryť celý hodnotový reťazec. Jedná sa skutočne o zásadnú transformáciu mediálneho prostredia. Šírenie digitálnych médií, sociálny rozmer, ktorý prestupuje webu, šírenie kanálov a FamilyG zlepšenie prístupu na web. Stále viac klasických Family G techník používaných v reklame a priamo neefektívne, sa považuje za príliš dotieravý. Family G reaguje na potrebu vytvoriť nové styčné body medzi značkami a spotrebiteľmi, ktoré ponúkajú médiám formát, ktorý kombinuje to najlepšie z digitálnej technológie s prednosťami tradičných médií.

Family G môže mať tím excelentnosti, perfektný mix znalosti, ktoré zahŕňajú kombinované digitálne, tradičné médiá, priamy marketing, komunitný marketing, výskum a technológie a distribúciu obsahu a inovatívne formáty.

Family G tiež využíva svoju sieť obsahu výrobných spoločností zo skupiny Family G, ich spojencov a prestížne externú spoluprácu s odbornými spoločnosťami.


Family G - marketingová agentúra Family G plány marketingovej stratégie, mediálne a komunikačné značky a ich agentúry.